Vallès

Nova i gèlida edició de l'Aplec de Sant Iscle a Cerdanyola

Aquest diumenge arriba una nova cita marcada en el calendari de Cerdanyola del Vallès, marcada pel cru fred que ens afecta aquests dies. El cap de setmana després de Sant Martí arriba puntual l’Aplec de Sant Iscle, un dels actes culturals i populars de més tradició a la localitat, que tornarà a ser punt de trobada d’entitats, col·lectius i ciutadania en general.

L’església romànica de Sant Iscle i Santa Victòria, i també l’ermita de Santa Maria de les Feixes, obriran les seves portes de 10h a 14h. Les persones que ho vulguin podran visitar els dos temples, descobrir la seva història i la vall de les Feixes, una petita vall que s’obre a la plana del Vallès i que és un reflex de la llarga història de Cerdanyola.

L'accés a la vall de les Feixes es pot fer caminant pel camí de can Catà o bé utilitzant el servei de microbús que estarà operatiu fent viatges d’anada i tornada entre les 9h i les 17h. El mateix diumenge 17 de novembre es podrà accedir en vehicle fins a les 8h per poder descarregar. A les 9h es tallarà el trànsit de vehicles per la pista.

Les entitats o particulars que vulguin reservar taula i cadires per esmorzar i/o dinar a l'aplec hauran de comunicar-ho abans del 14 de novembre. La reserves s’han de fer al correu electrònic perezre@cerdanyola.cat

A les 11:30h està prevista la missa i quan acabi el repartiment de panets beneïts. L'Agrupació Sardanista de Cerdanyola, acompanyada per la Cobla de Sabadell, farà una ballada de sardanes a partir de les 12h.

Concurs de fotografia

Al llarg del dia tindrà lloc el 44è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, organitzat per l’AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet). El concurs contempla les categories de fotografia digital i instagram. El programa de la jornada és le següent:

10 a 14h Portes obertes a l’ermita de Santa Victòria i Sant Iscle de les Feixes
11:30h Santa Missa. Repartiment de pans beneïts
12h Ballada de Sardanes

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top