ESPORTS

El Can Rull tomba l’Olímpic Can Fatjó i es reenganxa a la lluita per l’ascens (3-0)

Alegria dels jugadors locals després d'una gran victòria / Lluís Franco

Pas endavant. El Can Rull-Rómulo Tronchoni no perd de vista la zona de privilegi en la Tercera Catalana després d’imposar-se amb mereixement a un dels candidats, l’Olímpic Can Fatjó, gràcies a un doblet de Soto i un gol de Rafiu. Amb la derrota també del líder Castellar, el conjunt sabadellenc es reenganxa a la lluita per la promoció i ascens a Segona Catalana.

La primera meitat ha estat una declaració d’intencions de l’equip de Numosky. Amb una pressió alta i sense deixar espais, s’ha fet amb el domini i ha gaudit d’excel·lents ocasions, sobretot per part de Soto, qui ha reclamat un més que probable penal i després s’ha trobat amb la resposta del porter visitant en un u contra u. Ha reaccionat el conjunt de Rubí, que es podia situar líder en solitari de guanyar, i ha fregat el 0-1 en una rematada de Juancho al pal. També el porter Adri s’ha lluït en l’acció següent.

El partit s’ha equilibrat, però el Can Rull sempre donava més sensació de perill. Després d’una altra ocasió malbaratada de Mikel, ha arribat un contracop conduït per Soto que Dani ha culminat amb serenitat superant la sortida del porter per baix. L’1-0 era la recompensa a la superioritat del conjunt sabadellenc.

A la represa, l’Olímpic Can Fatjó ha hagut d’arriscar i ho ha pagat car. El Can Rull, impecable en defensa, ha sentenciat en dos contracops letals. Soto ha tornat a ser decisiu aprofitant una gran assistència de Mikel i ja a les acaballes, Rafiu ha fet el 3-0 en una nova acció en solitari. L’Olímpic no ha abaixat els braços, però s’ha vist desbordat pel gran partit dels locals. El Can Rull torna a recuperar opcions.

Comentaris
To Top