Publicitat
Ciutat

En portada: 'Revitalitzar el sud'

Davant la noticia del tancament definitiu del Mercat de Campoamor, l'Ajuntament anuncia una promoció de 20 habitatges protegits per a joves on hi ha el mercat. El nou edifici inclourà un gran espai dedicat a les arts escèniques per dinamitzar la zona. És un dels temes que expliquem al diari de dimarts 19 i dimecres 20 de novembre.

D'altra banda, Sabadell acull la primera trobada de famílies enllaçades. ‘Mamus’, ‘papus’ i fills afins formen les famílies enllaçades, que es creen quan alguns dels dos progenitors de les originals s’ajunten i en creen una de nova.

També us expliquem que el pla d’innovació urbana Triangulum entra a la fase final. Ho descobrireu a l'edició de dimarts.

Publicitat

A Oci, celebrem l'art sabadellenc. El grup 31 FAM porten el ‘trap’ al disc de La Marató, que hi ha participat amb la versió ‘Sempre has de viure el moment’

A esports, també destaquem l'eufòria arlequinada: El Sabadell es consolida en ‘play-off’ després d’exhibir-se.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top