Ciutat

Així sona el grup sabadellenc 31 FAM al disc de La Marató de TV3

El grup 31 FAM / CEDIDA

Si els decibels que aconsegueix generar un grup de música quan entra triomfalment en un escenari són un indicador d’èxit, a 31 FAM no els va pas malament la cosa. Divendres passat, la Sala Apolo estava plena: miler i mig de persones havien exhaurit les entrades des de feia setmanes. Xiscles histèrics amb l’aparició de la banda a l’escenari, plors d’emoció d’una noia a qui Kid Pi havia fet pujar a l’escenari, dessuadores del grup esgotades. A l’estil de saltador olímpic de trampolí, bot de Bandam sobre el públic inclòs.

I si el rebombori que generen els sabadellencs no fos prou mediàtic, 31 FAM també posarà el seu granet de sorra solidari a La Marató de TV3 d’aquest any, que posarà el focus en les malalties minoritàries.

En el disc de la gala solidària del 15 de desembre, el grup de música trap entona els encomanadissos “la, la, la” de l’australiana Kylie Minogue a Can’t get you out of my head. L’àlbum de la cançó va campar com a número 1 a una quarantena de països. El tema, a més, també es va situar en el cim musical dels Estats Units durant el 2001, quan alguns membres del grup feia tot just uns quants mesos que havien nascut.

31 FAM muda musicalment de pell per experimentar amb aquest himne pop i reconvertir-lo en una versió anomenada Sempre has de viure el moment. Però a la seva manera, amanint-ne els ritmes amb el seu rajolí de trap, dancehall i reggaeton. Tot i això, el canvi d’essència és evident: “No és ben bé el nostre estil. Però ho fem per una causa major”, reconeix Edi Freixas, àlies Kid Pi. “Des de ben petit veus grans artistes que formen part del disc de La Marató de TV3. I aquest any hi som nosaltres. Sentim que la nostra feina, que no ens suposa grans esforços, d’alguna manera està servint per aportar-hi una mica. I això és bonic”, afegeix el cantant.

Comentaris
To Top