El Futbol Sala Sabadell Femení es retroba amb la victòria a Cal Balsach

Les jugadores arlequinades van fer un partit molt seriós / Cedida

Valuosa victòria. Després de dues setmanes sense guanyar, el Futbol Sala Sabadell Femení-Clínica Dental Navarro va sumar tres punts molt importants a Cal Balsach davant un rival, Les Glòries, que es presentava amenaçador, ja que encara no coneixia la derrota. Les arlequinades van fer un partit seriós i van sortir molt endollades, buscant la porteria rival des del minut 1. Després d’un bon grapat d’oportunitats malbarates, Zoe, amb un xut llunyà, obria la llauna. Van ser els millors moments del conjunt creualtenc que va establir el 2-0 gràcies a una gran acció personal d’Andrea Gomàriz.

A la represa no va canviar el guió. El FS Sabadell intentava ampliar les distàncies mentre les barcelonines no aconseguien inquietar la porteria de Laura. El marcador no es va moure tot i que Les Glòries va jugar amb la tàctica de portera-jugadora en els últims 5 minuts. El conjunt arlequinat es retroba amb la victòria a casa i ara ja pensa en el pròxim duel a la pista de l’Estel Vallseca de diumenge. Per la seva banda, el filial va aconseguir la quarta victòria de la temporada al derrotar l’Iris de Badalona a domicili per 0-3 i se situa colíder de la Primera Divisió Catalana. També es pot afegir la segona victòria de les alevines al camp del Màgic Sants. Una jornada rodona.

Amics del Pou-Nou Escorial, líder

A la Tercera Nacional masculina, el protagonisme és per Els Amics del Pou-Nou Escorial que han assolit el lideratge del grup després d’una treballada victòria a la pista del Ciutat de Mataró (4-5). Els jugadors d’Óscar Aguilar, després de l’ascens de la temporada anterior, semblen disposats a aspirar a tot. En canvi, el Grups Arrahona-Studi Barcelona ha perdut pistonada després d’una gran arrencada de lliga i va caure a la pista del filial de La Unión per 4-2.