Publicitat
Diners

Huayi Compressor planteja un ERO de 164 treballadors de la planta de Sant Quirze del Vallès

La companyia xinesa Huayi Compressor –que va absorbir l'antiga Unitat Hermètica– es planteja fer fora 164 dels 350 treballadors de la planta de Sant Quirze del Vallès, l'única que l'empresa té a l'Estat. Així ho ha fet saber als seus treballadors aquest dimecres, segons explica un comunicat del sindicat Comissions Obreres (CCOO).

Segons fonts sindicals, la decisió respon a causes econòmiques. La fàbrica fa anys que arrossega pèrdues i no pot competir amb la caiguda del preu de venda del sector, apunten les mateixes fonts. L'empresa ja va registrar un ERO temporal de 40 dies l'any passat que va afectar 180 treballadors. Huayi Compressor Barcelona fabrica 1,5 milions de compressors hermètics de refrigeració l'any destinats al comerç i l'hostaleria.

Publicitat

La planta és propietat de Huayi Compressor Co, un dels principals fabricants de compressors de refrigeració, que va adquirir la fàbrica el 2013 després que l'anterior propietària, Appliances Components Companies, declarés un concurs de creditors.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top