Ciutat

Ajornada la concentració 'zombie' de Sabadell

Activitat de maquillatge zombie a Sabadell / AJUNTAMENT DE SABADELL

La previsió de pluja per aquest divendres a Sabadell ha obligat a retardar la concentració de zombies prevista al centre de la ciutat. Es tracta de la III edició de la gimcana Jove Zombie SBD, en el marc de les activitats conjuntes que es porten a terme des de la Xarxa d’Espais joves de la ciutat.

L'objectiu de la trobada és fer una concentració amb cursa inclosa a la plaça del Doctor Robert i els carrers propers, amb la presència de la unitat mòbil del servei de Joventut per tal de donar a conèixer tant els espais joves, com els recursos i serveis que s’ofereixen des de l’Oficina Jove Sabadell.

Publicitat

Tot i que la trobada estava prevista per aquest divendres, s'ha decidit posposar-la al 24 de gener, si el temps ho permet.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top