ESPORTS

Jordi Morales, present en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

El palista del Club ha estat un dels vuit seleccionats per jugar el torneig més prestigiós en l’àmbit estatal del tennis taula / cedida

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis taula que es disputarà demà dissabte (17 h) al pavelló de La Salle Bonanova de Barcelona comptarà amb la participació destacada del jugador del Club Natació Sabadell Jordi Morales. El palista d’Esparreguera ha estat un dels escollits per jugar la cita més important que es juga any rere any a Catalunya i també en l’àmbit estatal. I als quarts de final, Morales s’enfrontarà al gran favorit, el bielorus Vladimir Samosnov, ex-número u del món, campió d’Europa en tres ocasions i cinc vegades guanyador del TICB.

La Federació Catalana de Tennis de Taula (FCTT) va decidir destinar una de les vuit places de la selecta llista de participants a un jugador que competeix habitualment en la modalitat adaptada per a persones amb discapacitat física. L’honor de viure aquesta experiència recau en Jordi Morales, que amb els èxits acumulats al llarg de la seva carrera esportiva i molt especialment en l’últim any, s’ha guanyat a pols i amb tot el mereixement poder ser el protagonista d’aquesta iniciativa que vol ser un decidit pas endavant que contribueixi a la integració eliminant les diferències de consideració entre la modalitat estàndard del tennis de taula i l’adaptada.

Un cop coneguda la seva inclusió en la relació de participants d’aquesta edició del Ciutat de Barcelona, Jordi Morales va voler agrair a la FCTT per “deixar-me participar d’aquest nou pas cap a la inclusió esportiva. Quan una federació accepta el repte és per ser valents i prendre aquestes decisions. Serà un grandiós orgull”, va confessar.

El palista del Club Natació Sabadell, que el passat 17 de novembre va celebrar 34 anys, es va proclamar campió del Món de la classe 7 al darrer Mundial que va tenir lloc a Lasko (Eslovènia), un títol que li va obrir les portes a ser guardonat com a Estrella Paralímpica a la gala que la ITTF va celebrar a Seül (Corea del Sud) el desembre del 2018. El títol mundial i l’exclusiu premi de la Federació Internacional, però, ja no són els últims grans èxits internacionals del jugador català, que fa dos mesos es va proclamar, amb Álvaro Valera, campió d’Europa per equips de la classe 7 al campionat que es va celebrar a Helsingborg (Suècia).

Comentaris
To Top