ESPORTS

El Sabadell es deixa dos punts en el tram final (1-1)

El CE Sabadell no pot mantenir el seu avantatge davant l’Ebro (1-1)

Adri Cuevas lluita per una pilota en un duel molt travat i poc vistós / Lluís Franco

Regust amarg. El Sabadell torna a sumar un punt amb sabor agredolç fora de casa. Com va passar a Andorra, a l’estadi Pedro Sancho de Saragossa s’ha avançat amb un gol de Néstor, però aquesta vegada sense mostrar el seu joc habitual. Ha estat espès i imprecís i en la recta final l’Ebro ha aprofitat una acció a pilota aturada per igualar.

La tornada de Grego i la titularitat d’Ángel Martínez han estat les principals novetats en l’onze d’Antonio Hidalgo en detriment de Pajarero i Aarón Rey. Molt aviat s’ha vist que seria un partit de lluita i màxima exigència física. L’Ebro ha plantejat una pressió altíssima per ofegar la sortida de pilota del Sabadell, fins i tot amb problemes a la seva pròpia àrea.

La primera meitat s’ha convertit en un cúmul de faltes i imprecisions per les dues bandes. Un joc molt travat. Els locals han gaudit d’un estèril domini territorial sense inquietar gaire Mackay, mentre que l’equip d’Hidalgo no ha pogut desenvolupar el seu habitual estil associatiu. Perdia la pilota amb massa facilitat. Però el Sabadell ha tingut una efectivitat del cent per cent. En la seva primera aproximació, un mal rebuig defensiu l’ha caçat Néstor per engaltar un gran xut creuat amb l’esquerre que ha superat el porter Loscos. Inapel·lable. El castellonenc continua en ratxa golejadora i ja suma el seu tercer partit consecutiu marcant. El gol no ha canviat el guió. L’Ebro ho ha intentat, però sense trobar rematades clares. Només un cop de cap desviat de Barreda en un córner. Poc més. Al descans manava l’eficàcia arlequinada del Sabadell.

A la represa, l’Ebro s’ha vist obligat a arriscar més. Per tant, el Sabadell podia gaudir de més espais a la contra. Ha tingut algunes opcions, però sense la fluïdesa en l’última passada per generar ocasions de gol. Per la seva part, l’Ebro ha mostrat les seves carències ofensives i malgrat mantenir una possessió elevada, no ha estat capaç d’inquietar Ian Mackay. El Sabadell tampoc ha sentenciat amb el 0-2 –de fet, no ha gaudit d’ocasions per aconseguir-ho– i ho ha tornat a pagar molt car. En el tram final ha perdut dos punts en una acció a pilota parada. Aguza ha superat tota la defensa i Mackay amb una rematada de cap a la sortida d’un córner. Premi a la insistència local i càstig a la falta d’ambició visitant. A més, el Sabadell ha acabat amb 10 per l’expulsió d’Aarón Rey, que no ha durat ni 2 minuts sobre la gespa. Havia substituït Adri Cuevas i en una entrada a destemps ha vist la vermella. S’escapa la possibilitat de veure’s líders encara que fos només unes hores.

FITXA TÈCNICA

Ebro: Loscos; Brreda, Espín, Aguza, Emaná (Adrià Mesa, m. 78), Tiago (Juampa), m. 70), Lolo Garrido, Fran García, Liam (Alvaro González, m. 56), Jesús Rubio i Victor Andrés.

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Aleix Coch, Grego, Josu, Ángel Martínez, Ó. Rubio, Adri Cuevas (Aarón Rey . 86), Edgar (Boris m. 83), Boniquet (Pajarero, m. 89) i Néstor.

Àrbitre: David Cambronero González, comitè castellà-manxec. Grogues: Barreda, Lolo Garrido, Jesús Rubio; Ángel Martínez, Grego, Boris. Vermella: Aarón Rey (m. 88)

Gols: 0-1, min. 20: Néstor; 1-1, min. 84: Aguza.

Incidències: Estadi Pedro Sancho, uns 600 espectadors, un centenar del Centre d’Esports.

Hidalgo: “És un camp difícil de jugar i el rival també té el seu mèrit”

Comentaris
To Top