ESPORTS

Hidalgo: “És un camp difícil de jugar i el rival també té el seu mèrit”

El gol de Néstor ha estat insuficient per guanyar / Lluís Franco

El tècnic Antonio Hidalgo ha reconegut que no havien fet un bon partit, però no ha vist paral·lelismes amb la situació viscuda a Andorra, on també es van escapar dos punts en el minut 84. “No té res a veure. A Andorra vam fer una gran segona part, amb ocasions per sentenciar. Vaig sortir molt content; en canvi, aquest partit no m’ha agradat tant. Haurien d’haver passat més coses. Però l’equip ha competit i això ho farem sempre”.

Hidalgo també ha volgut subratllar que “en aquesta gespa no roda la pilota igual i és difícil de jugar. El rival també juga i l’Ebro ha plantejat una pressió molt alta els primers 20 minuts que no ens deixava jugar. Després del gol, s’ha equilibrat el joc. A la segona part no estava passant gairebé res, fins a l’empat. A pilota parada? És el primer gol que ens fan aquesta temporada així. El rival també juga”.

Sobre l’expulsió d’Aarón Rey, que només ha estat un minut i mig al camp, ha dit que li ha semblat “massa càstig”. Ara Hidalgo ja pensa en l’Ejea per fer bo aquest punt de Saragossa. “Sabem que encara hem de millorar coses”.

“Sumar és important”

Néstor: “Un punt és bo si guanyes a casa. No hem estat encertats. Fa tres setmanes seguides que marco, però estic trist perquè el gol no ha servit per guanyar. També volem donar les gràcies a la gent que ha vingut aquí a donar-nos suport”.

Ángel Martínez: “Et quedes amb mal regust per l’empat a última hora, però un punt en aquest camp és positiu”.

Aleix Coch: “Ens ha costat adaptar-nos a les circumstàncies del camp i el rival, però seguim sumant fora de casa

El Sabadell es deixa dos punts en el tram final (1-1)

Comentaris
To Top