L’OAR Gràcia escala fins a la tercera posició

Victòria sòlida. No va haver de passar gaire temps per arribar al convenciment que el Gràcia aconseguiria els punts amb comoditat, a no ser que el seu joc experimentés una davallada considerable. En aquells primers instants el conjunt gracienc va fer gala d’un variat repertori de recursos amb els quals exercí superioritat contra un Palautordera desconegut en comparació al que la setmana anterior havia derrotat el Banyoles, a domicili, amb contundència.

El 5-11 passat el quart d’hora era prova evident que el Gràcia tenia el control. Tanmateix, no acabava d’aprofitar tot el perill que generava i això permeté cert reviscolament dels palauencs sense que arribessin, però, a posar en dubte el paper protagonista dels verd-i-blancs (9-13). En els instants previs al descans, per fi, el Gràcia va donar el cop de puny necessari sobre la taula per deixar el partit pràcticament sentenciat amb el parcial 0-4 (9-17).

La segona part va consumir els 30 minuts sense pena ni glòria. El Palautordera va mostrar millora però insuficient per poder ficar-se en el partit. El Gràcia, entre la relaxació, la menor cohesió defensiva i una altra tanda d’ocasions desaprofitades, va anar vivint de rendes i dels interessos que li van permetre augmentar un xic l’avantatge en el resultat definitiu (23-34). La victòria el fa pujar dos llocs a la classificació i situar-se tercer a 4 punts del Sant Quirze i 6 del líder Sant Martí.