ESPORTS

La remuntada es queda a mig camí (11-13)

El CN Sabadell perd la final de la Supercopa d’Europa per 11 – 13 contra el Catània

Laura Barzon i Laura Ester, amb cara de pomes agres al final del partit / LL. FRANCO

La quarta haurà d’esperar. L’Astralpool Club Natació Sabadell ha vist com l’Orizzonte de Catània ha aixecat la Supercopa d’Europa després de guanyar per un ajustat 11 a 13.

Amb un gran ambient a les grades de Can Llong, l’Astralpool Club Natació Sabadell ha saltat a la piscina amb la intenció de conquerir la quarta Supercopa d’Europa, però, sorprenenment, no ho han sabut traslladar durant el partit. Les italianes, molt més intenses en defensa i efectives en atac, han fet i desfet al seu aire. Liderades per Arianna Garibotti, amb cinc dianes, i amb Gorlero sota pals -un mur infranquejable, les de Martina Miceli s’han endut el primer assalt per 1 a 3. Tot i que el resultat podia entrar dins els pronòstics, les sensacions no eren bones i l’equip necessitava, urgentment una reacció. Malauradament, l’Asstralpool Club Natació Sabadell no ha sabut trobar aquesta tecla i ha continuitat sent un joguina a mans de les italianes. Les fins a sis superioritats en l’home de més desaprofitades, i la poca solidesa defensiva, han deixat el partit vist per a sentència a l’equador de la final (2-9). La zona plantejada feia estralls per tot arreu mentre el trident format per PalmieriMarletta-Garibotti, gaudia davant més de mig miler d’espectadors.

Després del descans llarg, l’equip ha tret l’orgull. El pressing de les jugadores de David Palma ha sorgit l’efecte esperat. amb un parcial de 6 a 2, amb gols de la canadenca Monika Eggens, amb tres dianes, i Maica García, equip i afició creien enuna remuntada antològica recordant la viscuda ara fa cinc mesos davant l’Olimpiakos. S’ha arribat a lúltim període i Can Llong s’ha convertit en el vuitè jugador. Dues ocasions pràcticament consecutives de Mati Ortiz haurien pogut situar el 10 a 11 però l’infortuni s’ha aliat amb les sabadellenques. Cop d’efecte de les italianes per sentenciar el partit (8-11). Tot i intentar-ho a la desesperada, l’Astralpool Club Natació Sabadell s’ha quedat amb la mel als llavis. Divendres, una nova oportunitat perquè les campiones es puguin refer-se.

Comentaris
To Top