ESPORTS

El Sabadell Rugby Club es queda sense ascens per un punt

El conjunt de Fran González jugarà la segona fase a Primera Catalana / Ll. Franco

No ha pogut ser. El Sabadell Rugby Sabadell va perdre per 27-0 al camp dels Químics i es queda a un sol punt d’assolir l’ascens a Divisió d’Honor Catalana. Disputarà a partir de la segona fase la Primera Divisió Catalana on el repte serà arribar a les semifinals i igualar la millor classificació de la seva història.

El partit que decidia un dels quatre equips que ascendia a la màxima categoria catalana del rugbi català enfrontava el conjunt barceloní i els sabadellencs a La Teixonera. El guanyador aconseguia plaça directa. Els locals, un conjunt amb més experiència, van dominar des del començament. Superiors en espais oberts i sòlids en defensa, van fer dues marques que posaven un 12-0 al descans. A la represa, els Químics van augmentar el seu avantatge. El Sabadell RC va seguir lluitant per acostar-se al marcador, però no van tenir opcions i les dues marques finals dels locals deixaven un 27-0 excessiu.

Fran González, tècnic dels sabadellencs, lamentava les oportunitats perdudes. “Hem fet una primera fase molt bona i no hem pogut davant d’equips superiors i amb més experiència competitiva. Ara cal treballar de valent per fer un bon paper a la Primera Divisió Catalana”. La competició tornarà el 14 de desembre al camp del Castelldefels RUC. El debut com a locals serà el dia 21 de desembre amb el tercer derbi de l’any contra els Carboners de Terrassa.

Comentaris
To Top