Publicitat
Ciutat

La FAVS tanca la celebració pel seu 50è aniversari

Els representants veïnals amb la placa de reconeixement / D.S.

40.000 còmics de la seva història, exposicions a cada barri i una desena d'instituts de la ciutat, un llibre sobre la Història del Moviment Veïnal d'Antonio Santamaría i un vídeo del recorregut elaborat pels periodistes Jordi de Arriba i David Bisbal. Aquestes han estat algunes de les iniciatives impulsades per celebrar el 50è aniversari del moviment veïnal a Sabadell, i que va culminar ahir amb l'entrega d'una placa de reconeixement als líders veïnals de cada barri.

Publicitat

El president de la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya, Jordi Giró, va destacar la gran importància del moviment veïnal a Sabadell i el seu paper en la transformació de la ciutat. També l'alcaldessa Marta Farrés va tenir paraules d'agraïment a les entitats veïnals i es va comprometre a treballar plegats,  assumint que "encara queden reptes de futur".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top