ESPORTS

Quan guanyar va més enllà d’una simple victòria

Els escolapis Josep Maria, Santi Sardà i Marc Pagès es tornaran a enfrontar amb els nedadors Dani Castro i Ferran Ruiz / Ll. Franco

El duel esperat. Els dos màxims representants del futbol sala sabadellenc, Escola Pia i Club Natació Sabadell, s’enfronten aquesta tarda al carrer de Garcilaso en un nou capítol de màxima rivalitat entre dos conjunts que es juguen més que tres punts. Per als locals, mantenir l’hegemonia a la ciutat; i per als visitants, confirmar d’una vegada per totes l’aposta que, en els darrers anys, s’està fent a la secció fent-ho en el millor escenari possible, a la pista de l’etern i màxim rival.

El d’enguany, novament, arribarà marcat per un retorn ben especial: l’actual tècnic nedador, Borja Burgos, torna a Can Colapi, la seva casa durant una temporada i mitja, on, entre altres fites, va aconseguir la històrica classificació per a la final a quatre de la Copa Catalunya. De la mà del tècnic de Castellar del Vallès també l’acompanyen dues cares ben conegudes per la parròquia escolàpia: Dani Castro i Arnau Vallverdú, aquest darrer, amb un pas efímer però suficient per deixar un bon record a Can Colapi. Sobre aquest aspecte, Burgos va voler comentar que “serà un partit especial. Torno a un club on he deixat grans amistats. Sobre la rebuda, no em preocupa gaire perquè al final jo no jugo. Tothom és lliure de quedar-se amb la part que vulgui, sempre que sigui amb respecte”, va recordar.

Sobre aquest aspecte, també s’hi va referir el jugador escolapi Marc Pagès en afirmar que “estic convençut que els nostres aficionats ens animaran com sempre han fet i confio que se centraran a ajudar-nos a nosaltres”, va assegurar.

Sis punts de diferència

Escolapis i nedadors arriben a la cita separats per una diferència de sis punts favorable als visitants. Els de Pedro Donoso, tot i un inici força irregular, venen d’aconseguir una victòria molt sòlida a Martorell. “La situació s’ha magnificat i aquí l’única cosa certa és que estem a només sis punts del play-off. Tot i que ells estan més amunt, tot es decidirà per petits detalls. Estic convençut que si som agressius a dalt i sòlids en defensa, guanyarem”, va avisar Pagès.

Per a Burgos, i en la mateixa línia que el tanca escolapi, “els minipartits seran clau per aprofitar o contrarestar la rauxa en un duel en què aconseguir robar pilotes a camp contrari serà el primer pas per endur-nos la victòria entre dos equips que ens coneixem molt”. Que rodi la pilota.

Comentaris
To Top