ESPORTS

Bernat Mosquera es converteix en el nou tècnic del Sabadell B

Bernat Mosquera juntament amb Toni Cáceres en la seva presentació / Cedida (CES)

Relleu oficial. Bernat Mosquera s’ha convertit en el nou entrenador del filial arlequinat en substitució de Nakor Bueno, destituït el passat dilluns després de l’última derrota encaixada al camp del Sant Quirze (6-3). Mosquera arriba amb l’experiència de la banqueta del juvenil del Mollet i les seleccions inferiors de la Federació xinesa de futbol. Ara tindrà un autèntic repte en una categoria amateur com és la Segona Catalana.

El Sabadell B es troba en situació delicada. De fet, ara mateix ocupa posicions de descens a Tercera Catalana i l’equip ha donat mostres d’una gran vulnerabilitat, essent dels més golejats del grup quart amb 36 gols en 12 partits. Com a local també s’ha mostrat molt poc fiable i només ha estat capaç de guanyar un partit a Olímpia. Mosquera haurà de corregir molts defectes, sobretot en l’àmbit defensiu, i per fer-ho no es descarten alguns fitxatges en les pròximes setmanes amb l’objectiu de donar més consistència a la plantilla.

Es dóna la circumstància que el partit pendent del Sabadell B es juga avui dimecres a Caldes a partir de les 20.30 hores, però el nou tècnic encara no s’asseurà a la banqueta perquè encara no ha tingut temps de conèixer els seus jugadors. Ho farà el director esportiu del futbol base, Jaume Milà. Després, Bernat Mosquera tindrà més temps, ja que la lliga s’atura el pròxim cap de setmana.

Comentaris
To Top