Diners

Viena tanca l’any amb 6 obertures i una inversió de 6 milions d’euros

Interior del nou establiment Viena al carrer Còrsega de Barcelona / CEDIDA

L’empresa sabadellenca de restauració Viena tanca l’any amb 6 obertures i una inversió de 6 milions d’euros, fet que ha suposat la creació de 104 nous llocs de treball a Catalunya. Aquest dimecres ha inaugurat el seu darrer restaurant a Barcelona, al carrer Còrsega 174, amb un espai de fins a 120 persones i gestionat per un equip de 20 treballadors.

Aquest nou establiment és el quart que Viena inaugura aquest 2019 a Barcelona, seguint les tres obertures del primer semestre de l’any, totes elles a l’Avinguda Diagonal (L’Illa, Via Augusta i Francesc Macià). En un comunicat, la companyia apunta que segueix apostant amb força per la capital catalana, on ja suma 13 locals propis, i on espera seguir creixent de cara l’any vinent.

“Barcelona és i continuarà sent la nostra gran aposta per seguir creixent de forma segura i sostinguda, volem ser una de les marques de referència per a les persones que viuen, treballen o visiten la ciutat, adaptant la nostra àmplia oferta als diferents ritmes i necessitats dels nostres clients”, explica Marc Siscart, President i Conseller Delegat d’Establiments Viena.

A més dels 4 nous locals de Barcelona, enguany Viena ha inaugurat dos establiments més, un a Vic (Plaça Major) i un altre a Molins de Rei. Un total de 6 obertures a Catalunya, que han suposat una inversió de 6 milions d’euros, i la creació de 104 nous llocs de treball. D’aquesta manera, Viena ja suma 62 locals entre Catalunya, Andorra i el País Valencià, tots ells propis.

Comentaris
To Top