CERDANYOLA

Suport de Cerdanyola al menjador de l’Associació Persones Amigues de Mossèn Rosell

Signatura de l'acord / AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i el president de l’Associació Persones Amigues de Mossèn Rosell, Eduard Lluís, han signat un conveni que dóna suport al projecte Ajuda pel funcionament del menjador 2019. Té per objectiu oferir, com a servei principal i de forma temporal, àpats elaborats a persones i famílies amb greus necessitats socials i que necessiten ajuda per a la subsistència a través d’un espai acollidor que també possibiliti la higiene personal.

La cura a la persona també contempla oferir un espai on la persona se senti escoltada i acompanyada, alhora que es cobreix una mancança de l’Administració. El treball de l’entitat permet considerar-la un agent sensibilitzador i de denúncia de la problemàtica de les persones amb pocs recursos econòmics i/o socioculturals.

El menjador ofereix els seus serveis al migdia i dutxa i neteja personal. Les persones usuàries són derivades pels serveis socials de l’Ajuntament, o altres entitats reconegudes amb coordinació amb els serveis socials i amb residència a Cerdanyola del Vallès.

L’Ajuntament subvenciona el projecte amb una subvenció de 15.000 euros.

Comentaris
To Top