Ciutat

Sabadell estrena mural per commemorar els Drets Humans

Sabadell ha estrenat aquest dimarts un mural que commemora els Drets Humans, i que s’ha reproduït al carrer de l’Himàlaia, al nord de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa inclosa en el projecte Pintem de Drets Sabadell i que s’emmarca, alhora, en la commemoració de la Declaració Universal dels Drets Humans, signada el 10 de desembre del 1948.

El mural fet al carrer Himàlaia / VICTÒRIA ROVIRA

En aquesta ocasió, el mural s’ha fet al mur que envolta l’entitat CIPOCentre Especial de Treball, i se centra en el dret al medi ambient i a un entorn sostenible per sensibilitzar i promoure la reflexió en aquest àmbit.

Els artistes Denis, Vio i Hit, de la nova associació de Sabadell d’art urbà Artefacto, han estat els encarregats de realitzar el mural al llarg d’aquest matí. Per fer-ho han fet servir esprais MTN Water Based, productes fets amb base d’aigua i amb un mínim impacte químic i ecològic al medi ambient.

El mural fet al carrer Himàlaia / VICTÒRIA ROVIRA

Han col·laborat en el procés de creació i, a més, han participat en un taller de grafit diferents joves dels instituts de Ca n’Oriac, Joan Oliver, Jonqueres i Agustí Serra. També han pres part alumnes de CIPO, el grup de Dones Gitanes del Nord i membres de la Comissió del Parc del Nord.

Comentaris
To Top