ESPORTS

El CE Sabadell renova Antonio Hidalgo per dues temporades

El CE Sabadell ha renovat el contracte del seu entrenador, Antonio Hidalgo, per dues temporades més. El club presentarà l’acord aquest migdia, a les 13 h, en roda de premsa, que es podrà veure en directe a Instagram. Després de la renovació del director esportiu, Jose Manzanera, fins al 2022, el següent moviment ha estat lligar la continuïtat de l’entrenador, peça clau en el projecte esportiu del Centre d’Esports.

Hidalgo va arribar l’abril passat en una situació crítica. L’equip es trobava enfonsat i amb peu i mig a Tercera Divisió. Només amb 7 partits de marge va ser capaç d’aixecar-lo. Amb 4 victòries i 3 derrotes, el Sabadell va poder evitar el descens i el ‘playout’. Aquesta temporada 19/20, la planificació ha estat compartida amb José Manzanera i s’ha aconseguit formar una plantilla molt més equilibrada, mantenint, això sí, la base de l’anterior.

Juntament amb Juvenal, el tècnic de Canovelles ha imposat el seu estil sistema tàctic basat en un sistema amb 3 centrals i 2 carrilers llargs. Ja ho va posar en marxa el curs passat malgrat les urgències i aquesta temporada s’ha consolidat. El Sabadell vol dominar els partits des de la pilota i la possessió. Això s’ha traduït en excel·lents resultats. Tret el 0-2 inicial davant el Castelló, actual líder, el conjunt arlequinat ha protagonitzat una primera volta espectacular, fent recuperar la il·lusió a l’afició. S’ha enfilat a les posicions de ‘play-off‘ i fins i tot ha gaudit, durant una jornada, del lideratge, una situació que no es produïa des de la temporada 2010/11, la de l’últim ascens a Segona A amb Lluís Carreras.

Ara, el club, plenament consolidat en l’àmbit institucional amb l’arribada de nous inversors, ha fet un pas endavant amb la renovació de les dues peces fonamentals a nivell esportiu: José Manzanera i Antonio Hidalgo. Significa la confirmació del projecte amb 2 anys per treballar i lluitar pel gran objectiu comú: retornar al futbol professional. Hidalgo estrenarà la renovació aquest pròxim diumenge davant el Prat a la Creu Alta.

Comentaris
To Top