Oci i cultura

Una trentena d’obres d’art emergent aterren a Sabadell

La israeliana Hannah Bere, una de les guardonades de l’edició d’enguany amb un premi de la Fundació Fluidra valorat en 2.000 euros / Lluís Franco

D’entre més de 150 obres presentades, una selecció de les 30 millors forma la V Mostra d’Art Emergent que es podrà veure fins a l’1 de febrer a Sabadell. Artistes d’arreu del món hi exposen la seva visió del món, les seves inquietuds, la seva mirada i, evidentment, el seu talent. Està organitzada per l’Acadèmia de Belles Arts i Walrus Hub.

L’exposició s’ha presentat aquest dissabte a la tarda i compta amb força obres digitals, més respecte a l’edició passada. L’acte ha arrencat amb una performance de la israeliana Hannah Bere, una de les guardonades d’enguany amb un premi de la Fundació Fluidra valorat en 2.000 euros. L’artista utilitza les mans per pintar l’obra Who Am I? Where Are You? i, una vegada acabada, hi queden camuflades.

Després de l’entrega dels set premis d’enguany, hi ha hagut una actuació musical de Lina Lab. Durant el temps que l’exposició romangui oberta, s’organitzaran activitats paral·leles, com els AES Talks, en què es podrà dialogar amb els artistes sobre les seves obres.

Comentaris
To Top