ESPORTS

Cursa de 10 km i el ‘Parc Esportiu de Nadal’, les novetats de la 9a edició de la Cap d’Any Race

Presentació de la Cap d'Any Race / LLUÍS FRANCO

La cursa de Cap d’Any ja escalfa motors. Aquesta tarda, a l’Auditori del Vapor Badia, s’ha presentat la novena edició amb la presència de la regidora d’esports, Laura Reyes; el director de la Cap d’Any Race, Aleix Muñío i del director regional de Banc Sabadell, Benet Heredia. A més, l’acte ha comptat amb la representació d’algunes de les entitats esportives més importants de la ciutat com el CE Sabadell, Consell Esportiu de Sabadell, CN Sabadell i la Joventut Atlètica de Sabadell, entre altres.

El pròxim 31 de desembre, la plaça de La Creu Alta tornarà a ser l’epicentre d’uns dels esdeveniments de referència a la ciutat amb la celebració d’una cursa que a dia d’avui és la 2a de Catalunya en importància, només per darrere de la cursa dels Nassos de Barcelona. “Volem seguir creixent en qualitat, oferir més servei i continuar reinventant-nos. És l’ADN de tots els esdeveniments que capitalitzem a la ciutat: qualitat, solidaris i per als atletes populars“, segons va comentar Aleix Muñío.

Enguany, la Cap d’Any Race comptarà amb dues novetats molt sgnificatives: d’una banda, l’organització ha decidit crear una cursa de 10 quilòmetres en que es faran dues voltes a un circuit que aprofitarà, encara més, la zona peatonal de Sabadell. D’altra banda, el valor afegit de la novena edició, i com a segon eix destacat, és la creació del ‘Parc Esportiu de Nadal‘. Del 28 al 31 de desembre, a la Pista Coberta de Sabadell, s’organitzaran diverses activitats exclusives per als inscrits a qualsevol de les modalitats -cursa infantil, 5k i 10 km- amb l’objectiu de convertir una cursa d’una tarda en una autèntica festa del Nadal.

Inscripcions obertes fins al 27 de desembre

Les inscripcions, obertes fins quatre dies abans de la cursa, tenen un preu de 12 o 14 en funció de la distància. Per a la cursa infantil, el preu és de 5 euros més un litre de sabó que anirà a mans del Rebost Solidari. A més, Acofarma donarà productes de neteja al Rebost Solidari per cada atleta inscrit.

Comentaris
To Top