Ciutat

Artistes locals il·lustren el Diari de Sabadell el 24 de desembre

Portades de Martí Sáiz (esquerra) i Ramiro Fernàndez (dreta) / D.S.

Una representació de la diversa i potent escena artística sabadellenca protagonitzarà el Diari de Sabadell del dimarts. I és que, coincidint amb la nit de Nadal, el diari arribarà als quioscos amb una coberta especial de franc.

Concretament, amb les reproduccions de les làmines de tres artistes de la ciutat: Ramiro Fernàndez Saus, Jordi Roca i Martí Sáiz. El reconegudíssim Fernàndez, qui té obra al Reina Sofía i a l’Albertina de Viena, presenta una exòtica escena que podreu veure a portada.

Sense dubte, Fernàndez és un dels pintors més reconeguts de la seva generació, no només sabadellenca, sinó catalana i estatal. Tant la seva làmina com les altres estaran impreses de forma que puguin ser retallables per al lector.

Pel que fa a Martí Sáiz, el dissenyador gràfic i ànima de l’agència Cèl·lula, és un ben conegut dels nous projectes de la ciutat, com el col·lectiu Pura Ceba i la revista Paper de Ceba. El trobareu a la contraportada. Finalment, Jordi Roca, amb un perfil consolidat, presenta una postal nadalenca amb pinzellades de reivindicació.

La coberta de l’any passat va comptar amb Pep Sallés, Ramon Puig Werens, Ricard Efa i el mateix Jordi Roca.

Comentaris
To Top