EDITORIAL

El miracle del Centre d’Esports

De fregar el desastre de la Tercera Divisió a campió d’hivern. D’estar a un pas de la desaparició a veure el futur amb optimisme. Del patiment i la depressió més absoluta a la il·lusió i el somni del futbol professional. Aquesta és l’evolució del Centre d’Esports Sabadell en només vuit mesos. Es pot parlar d’un petit miracle. O també de la recompensa de la feina ben feta.    

Tots sabem que el futbol té uns components externs imprevisibles i es mou per les famoses dinàmiques. Només així es pot explicar el rendiment d’un bon grapat de jugadors que també hi eren la temporada anterior. Cert que l’entrenador Antonio Hidalgo, juntament amb Juvenal, han canviat la mentalitat del vestidor i l’han omplert d’ambició i exigència.

El Sabadell ha completat la seva millor primera volta a Segona B amb rècord de puntuació. I ara, què? Per estadística, joc i sensacions hauria de ser clar candidat al desitjat play-off, però el camí fins al final serà llarg i dur. Potser és el moment que la ciutat s’adoni que cal el màxim suport per fer realitat el somni de recuperar el futbol professional amb què comporta pel club i Sabadell en tots els àmbits. Val la pena l’esforç. Som-hi!

Comentaris
To Top