Ciutat

Un ferit en un espectacular accident d’un turisme contra un conjunt de contenidors a la carretera de Terrassa a Sabadell

Espectacular accident aquest divendres al migdia a Sabadell. Per causes que es desconeixen, un turisme que circulava en direcció oest per la carretera de Terrassa ha impactant contra un conjunt de contenidors, provocant destrosses en aquests mateixos. El conductor ha estat traslladat a l’hospital Parc Taulí.

El moment de l’accident / CEDIDA

El succés ha passat poc després de les 14.00 h, quan el turisme, un Nissan Almera, ha envaït la vorera per causes que es desconeixen. L’accident ha passat davant el número 194, molt a prop de l’avinguda de Rafael Casanova.

Conseqüentment, els contenidors han quedat totalment destrossats i moguts del seu lloc. L’impacte ha estat tan fort que alguns d’ells ha quedat al mig de la carretera, obligant els conductors que hi circulaven a esquivar-los. Fins el lloc del succés s’hi han desplaçat efectius del SEM, la Policia Municipal, dues dotacions dels bombers i operaris d’Smatsa, que han netejat la zona abans que s’hi puguin reposar els contenidors.

Treballadors de la neteja viària al lloc de l’accident / CEDIDA

Així han quedat els contenidors després de l’accident / CEDIDA

Comentaris
To Top