EL TEMPS

Xàfecs per acomiadar el temporal Glòria

El temporal Glòria encarrila el seu tram final d’afectació a casa nostra, amb pluja que de matinada por arribar a ser intensa amb ruixats. L’alerta activa se situa a nivell 3 en una escala de 6, fet pel qual s’espera que plogui de manera molt intensa entre la matinada i primera hora de demà. A partir de llavors, l’alerta baixa a 1 sobre 6 fins el migdia.

En roda de premsa, el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha destacat que “encara tenim l’episodi actiu, no ens podem relaxar perquè les properes 24 hores poden ser difícils”. En aquest sentit, ha demanat a la ciutadania, un cop més, que “continuïn seguint els consells dels serveis d’emergències i seguretat i estiguin atents i amatents a tots els avisos”. “No podem normalitzar la situació perquè ja faci 3 dies que dura”, ha insistit.

De fet, d’entrada s’havia previst que aquest vespre l’episodi anés a la baixa, però un canvi de darrera hora en la previsió ha fet allargar el període de temporal unes hores més. Així, a partir del vespre i nit i durant tota la propera matinada el temporal es reforçarà amb més pluja forta i abundant. Pot tornar-se a repetir l’episodi de tempesta d’aquesta passada matinada.

A Sabadell és previsible que el cabal del riu Ripoll segueixi incrementant, motiu pel qual aquest dimecres ja s’han tancat els diferents accessos. Pel que fa a la temperatura, la mínima baixarà lleugerament.

Comentaris
To Top