Ciutat

Atendis acaba la recollida de taps de plàstic

La Fundació Atendis posarà punt final a la recollida de taps de plàstic aquest 31 de gener. De fet, la retirada de cartells promocionals i de caixes de recollida ja ha començat. Des d’aquesta entitat que atén persones amb discapacitat intel·lectual argumenten que el projecte s’havia convertit en un maldecap pels seus gestors, els mateixos usuaris, sumat al fet que el preu del plàstic ha patit una davallada en els darrers dos anys. “Era un projecte de participació i inclusió dels usuaris”, explica la responsable de Comunicació i Captació de fons de l’entitat, Núria Virgili, a part que també servia per fer-se difusió per la ciutat.

Usuaris de la fundació Atendis que es beneficien de la recollida de taps / LLUÍS FRANCO

El projecte TapsxAtendis es va començar a fer l’any 2014 i en sis anys ha recollit 31.500 quilos de plàstic, que s’ha anat venent i en total ha permès recaptar uns 5.000 euros. Segons Virgili, “l’esforç en comparació amb el que hem recaptat no s’ajusta”. Els diners recollits s’han repartit anualment de forma equitativa pels diferents centres d’Atendis, i s’han utilitzat, generalment, per fer sortides d’oci.

Si algú vol seguir donant taps de plàstic, pot fer-ho a l’escola d’educació especial Xaloc i a l’associació Todos somos Dylan.

Comentaris
To Top