Ciutat

En portada: 'Pressupostos, una llista (in)completa'

Després d’anys de pròrrogues, el govern de la Generalitat portarà a aprovació els seus primers pressupostos des del 2017. Els nous comptes preveuen una inversió de quasi 16 milions d’euros per a Sabadell, centrats fonamentalment en infraestructures viàries i de l’aigua. El Vallès no surt ben parat en termes d’inversió previstos per al 2020: creix un 2% respecte al 2017, quan a Catalunya augmenta fins a un 12,9%. A Sabadell, les obres del nou CAP de Can Llong seran una realitat, tot i que els equipaments de bombers o els nous jutjats hauran d’esperar. Us ho expliquem a l'edició de dissabte 8 de febrer.

Una altra de les notícies de la secció de Ciutat destacades a portada és que aturen les classes a l'institut Ribot i Serra per gasos tòxics que s'han emès per una assignatura centrada en tècniques d’ungles acríliques. A aquesta mateixa secció avancem que la querella que va interposar Smatsa contra Maties Serracant i altres regidors ha quedat totalment arxivada.

Publicitat

A l'apartat d'Oci, destaquem que Ricard Efa presenta el seu nou còmic a França. Tot això i més, a l'edició de dissabte 8 i diumenge 9 de febrer.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top