ESPORTS

Venjar-se té el premi d’accedir a la ‘final four’

El tècnic David Palma, donant instruccions a les seves jugadores a la Supercopa d’Europa / ll. franco

Revenja. L’Astralpool Club Natació Sabadell afronta aquest dissabte a Can Llong (12.30 h) l’anada dels quarts de final –la tornada, el 28 de març– de la Copa d’Europa davant un vell conegut: l’Ekipe Orizzonte, rei d’Eurolligues (8) i botxí de les sabadellenques a la Supercopa d’Europa ara fa dos mesos i escaig.

L’equip de David Palma, vigent campió europeu, arriba a la cita en un moment de dubtes pel que fa als resultats aconseguits en aquest primer tram de la temporada. Si bé és cert que les notes es posen al final de curs, l’Astralpool ha cedit dos títols –Supercopa d’Espanya i Supercopa d’Europa– i algunes ensopegades a la competició domèstica que han fet perdre el lideratge. Ara bé, tot això ha coincidit en un moment de transició d’un equip que ha hagut de compenetrar-se a marxes forçades per classificar-se per als quarts de final. Ara, amb l’adaptació de les canadenques Eggens i Sohi, i de la resta de cares noves, l’equip podrà mostrar una cara més competitiva davant les jugadores de Martina Miceli.

David Palma va comentar que el conjunt “és súper guerriller. Li agrada el cos a cos i portar el partit a un terreny que s’allunya del que estem acostumats a veure. Hem d’estar molt concentrades des del xiulet inicial. Ja coneixem quin joc practiquen”, recordava el tècnic.

Per a Palma la màxima preocupació per fer front al joc de les italianes serà lidiar amb el xut exterior d’Arianna Garibotti i amb les boies “grans” –com anomena Palmieri i Aiello–. Aquestes tres jugadores, juntament amb la portera Gorlero, van ser un autèntic maldecap per a les waterpolistes de l’Astralpool.

Maica Garcia: “Estàvem verdes”

La recentment campiona d’Europa amb la selecció espanyola i líder de l’Astralpool CN Sabadell Maica Garcia va assegurar que “les jugadores tenim moltes ganes de tornar a veure’ns les cares amb les italianes”. En aquest sentit, va reconèixer que el partit de la Supercopa d’Europa va arribar en un moment en què “estàvem verdes” –referint-se, principalment, a la recentment arribada d’Eggens i Sohi–. En la mateixa línia, i traient ferro a la desfeta del novembre passat, la boia sabadellenca va comentar que “ni molt menys són superiors a nosaltres. Tenim equip suficient per guanyar”, va sentenciar amb rotunditat. Tant de bo. 

Comentaris
To Top