ESPORTS

Puntuar per allunyar-se de la zona baixa

David López, en el duel de la primera volta, serà baixa per sanció / V. ROVIRA

Confirmar les bones sensacions de Manlleu amb un resultat positiu. El Sabadell Nord es desplaçarà demà diumenge (12 h) a Mollet en el derbi vallesà del grup 1 de la Primera Catalana. Un duel directe –només separats per dos punts– entre dos conjunts que necessiten guanyar per agafar aire i tornar al camí de la victòria després de diverses jornades. 

Els de Ca n’Oriac esperen, per fi, transformar la darrera bona actuació a Manlleu amb un resultat positiu. Tot i caure per la mínima, l’equip només ha encaixat dos gols en les últimes dues jornades. Un aspecte que el tècnic Quico Díaz considera clau per tornar de Mollet amb els tres punts. “Hem millorat en aquest aspecte i estic content. Ara només ens falta aprofitar les que tinguem en atac perquè totes aquestes coses bones que darrerament estem fent es converteixin en realitat”, assegurava Díaz.

El retorn de Marc Martí

De cara al duel, el tècnic Quico Díaz podrà tornar a comptar amb Marc Martí, una peça clau en l’engranatge del Sabadell Nord, que torna després de tres setmanes d’absència per molèsties musculars. Des que el 8 sabadellenc no és al terreny de joc, l’equip de Ca n’Oriac només ha aconseguit un punt. A més de Martí, Luque i Luis Pajares, absents a Manlleu, tornaran a l’onze de Díaz. El central ocuparà el lloc de Montero –lesionat– i Pajares serà la referència en atac. El tècnic, però, tindrà les baixes sensibles de David López i Carlos Silva, ambdós sancionats aquesta jornada.

Comentaris
To Top