Oci i cultura

Black&Soul maridarà cervesa negra i música ‘soul’

Cartell del Black&Soul del proper 22 de febrer / CEDIDA

Què tenen en comú una stout i el soul? I una porter i el jazz? Aquestes són algunes de les incògnites que es resoldran al Black&Soul de Sabadell Cerveser, un esdeveniment singular on es maridarà cervesa negra amb ritmes d’arrel afroamericana com el soul, el jazz i el funk.

El tast musicat Black&Soul, que tindrà lloc el proper 22 de febrer, comptarà amb una selecció de cerveses negres nacionals i internacionals. Estaran acompanyades per la música en directe de DJ Ohm Sweet Ohm, DJ Xuki i STEEL, el nou projecte de Raynald Colom, una banda en què black music contemporània, flamenc i rock fermenten rigorosament per donar un so complex, intens i amb molt de groove.

El Black&Soul comptarà amb dues sessions. La primera serà de 19 h a 21 h. La segona, de 21.30 h a 23.30 h. L’accés és gratuït i l’aforament limitat. El Black&Soul s’engloba dins l’Agenda Cervesera de Sabadell, un calendari d’activitats al voltant de la cultura de la cervesa promogut per l’associació cultural Sabadell Cerveser. Es pot reservar l’entrada anticipadament a sabadellcerveser.cat.

Comentaris
To Top