Esports

El Manresa trenca una ratxa històrica a Can Colapi i el Club suma un punt a Mataró

Santi Sardà, en una imatge d'arxiu davant el conjunt manresà

Oportunitat perduda. L’Escola Pia va veure com el Manresa aconseguia trencar una ratxa històrica en superar a domicili els de Can Colapi per 3 a 5. Una derrota que allunya l’equip de Pedro Donoso de les places que donen accés a disputar el play-off d’ascens. Dos dels millors equips de la Segona Divisió B van oferir un duel vibrant per als amants del futbol sala. Si bé és cert, però, que els de Sito Rivera van fer la sensació que controlaven el partit en tot moment. Van ser precisament els visitants qui van obrir la llauna través de Pep Costa, l’exnedador aprofitaria a la perfecció una assistència de Carlos Corvo per superar Josep Maria.

Afortunadament, a la següent jugada, una acció individual de Jordi Torras acabava al fons de la xarxa. El 9 sabadellenc afusellava Adil amb un punxot. El gol, lluny de significar un punt d’inflexió, no va descentrar els manresans que sabien com neutralitzar el joc local: gran desplegament físic en les cobertures defensives, reduir l’espai de joc a la mínima expressió per dificultar el joc trenat i sortir en tromba al contracop. Execució perfecta. A l’equador del primer temps, Santa tornava a avançar els visitants amb una rematada a boca de gol, mentre que a l’altra porteria Torras no encertava en la definició en dues jugades pràcticament calcades (1-2).

Del 2 a 3 al 2 a 5

A la represa, l’Escola Pia va ser el primer a avisar amb un xut al pal de Carles Comadran. Pocs minuts després, Corvo perdonaria el tercer amb la porteria buida que donava ales als de Can Colapi. El partit va entrar en una petita treva fins que una jugada desafortunada a la sortida d’un servei de cantonada es colaria per sota les cames de Josep Maria per situar l’1 a 3. Un cop anímic per als de Pedro Donoso, que topaven una vegada darrere l’altra amb Adil, un dels protagonistes de la tarda. Com ja és habitual a Can Colapi en els minuts finals, el partit va embogir i aquesta vegada la sacsejada no va afavorir els interessos de l’Escola Pia. Pep Font hi posava emoció amb el 2 a 3, però Asis, des del punt de doble penal, s’encarregaria d’emmudir la parròquia escolàpia amb la sentència (2-4). En els darrers instants, Carles Comadran i Santa van situar el definitiu 3 a 5.

D’altra banda, el Club Natació Sabadell va esgarrapar un valuós punt de la pista del fins ara líder Futsal Mataró (5-5). Els de Borja Burgos, que perdien per 5 a 2, hauran de fer bo el punt el pròxim dissabte davant el Salou si volen agafar aire a la zona baixa de la taula.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top