ESPORTS

Antonio Hidalgo: “És una victòria molt important després de dues derrotes consecutives”

Antonio Hidalgo donant instruccions a Boris Garrós / Lluís Franco

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de la victòria davant l’Orihuela (2-1)

Sobre el guió del partit: “Crec que si no hem fet els millors 45 minuts de la temporada, ens hi hem quedat molt a prop. El que hem treballat durant la setmana ho hem posat en pràctica per activa i per passiva però el seu plantejament ens ha dificultat poder atacar. L’Oriola és un equip que té confiança i que el seu entrenador -Gerard Albadalejo– sap llegir molt bé. Nosaltres, però, hem continuat intentant atacar per fora i per dins. A la segona meitat, si bé és cert que a l’inici ens ha costat, després hem continuat amb la mateixa idea tot i tenir la mala sort de posar-nos per darrere. Aquests u contra u generen faltes i, a partir d’aquí… Victòria molt important venint de dues derrotes consecutives”.

Arbitratge: No acostumo a parlar-ne però avui hem guanyat. Els àrbitres ens han d’ajudar. Cadascú planteja les situacions que vol i nosaltres, com vam viure l’any passat, també vam ser-hi. L’àrbitre només ha afegit un minut quan en el primer temps hi ha hagut nombroses interrupcions. És igual, això ja va passar el dia de l’Hèrcules i és el que ens trobarem d’aquí a final de temporada.

Situació a la taula: “Tenim 47 punts. Hem de continuar creixent. Guanyar partits en aquesta categoria és molt i molt difícil. La lliga està molt igualada”.

Canvis, claus: “Hi ha vegades, però, que no surt així de bé… l’Aarón ha de ser determinant, creure molt més amb les seves qualitats. Si ell es posa al cap aquesta ambició i exigència, tots hi sortirem guanyant”.

Obligats a guanyar, els rivals collen: “Ha estat una setmana difícil. El Fer –Pajarero– feia dos mesos i mig que no jugava tot i que ell es veia capacitat, vulguis o no, es nota. El ‘Lanza‘ també tornava…”

Boris, desllorigador: “Està bé que surti de la banqueta i ens doni aquest plus. El Boris farà gols tota la vida perquè té aquesta ambició. Estic molt content amb tot l’equip”.

El Sabadell remunta en un tram final vibrant per mantenir el lideratge (2-1)

Comentaris
To Top