Oci i cultura

Arts Quartet puja avui a l’escenari de Belles Arts

Els membres d'Arts Quartet / D.S.

Arts Quartet és una agrupació musical que neix l’any 2018 amb la intenció de fer passar una bona estona a tots els veïns que passegen pels carrers de Sabadell. Avui a les 19 h pugen a l’escenari de l’Acadèmia de Belles Arts.

La participació com a quartet convidat a la XI Trobada de trompistes de Catalunya els posiciona com a formació concertista i n’esdevé un projecte seriós. Està format per quatre trompetistes de la mateixa generació; Max Nelo, Pau Torres, Pau Riedweg i Enric Alfageme, tots ells estudiants de trompa i composició de les escoles superiors més importants de Catalunya, l’ESMUC i el Conservatori Superior del Liceu.

Els seus integrants han estat membres d’orquestres com la JONC, la JOCG, la JOSB i la JOIC i han col·laborat de manera professional amb agrupacions com l’OSV (Orquestra Simfònica del Vallès), l’OSSC (Orquestra Simfònica de Sant Cugat), l’OCGr (Orquestra de Cambra de Granollers), la Mahler Chamber Academy o l’Opera de Tenerife, entre altres.

L’entrada és gratuïta per als membres de l’Acadèmia, de 7 euros per al públic en general i de 4 euros per als estudiants.

Comentaris
To Top