ESPORTS

El Club surt malparat del sorteig de les Copes del Rei i de la Reina

La capitana de l’Astralpool, Maica Garcia, va ser una de les mans innocents juntament amb Marta Bach, del CN Mataró / ll. franco

Pel camí més difícil. La Casa Duran va ser l’escenari ahir dimecres del sorteig de la Copa del Rei i de la Reina que enguany, en un format innovador –simultàniament es disputaran les dues competicions–, se celebrarà a Can Llong a partir del dijous 27 i fins al diumenge 1 de març. L’acte, que va comptar amb la presència de Fernando Carpena, president de la Reial Federació Espanyola de Natació; Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; i d’Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació, entre altres autoritats, va servir per conèixer els quadres de les dues Copes. 

Els capitans i les capitanes dels setze equips classificats –Maica Garcia i Oscar Carrillo, en representació del Club Natació Sabadell– van ser els encarregats d’extreure les boles que acabarien dibuixant un camí molt complicat per als interessos de l’Astralpool masculí i femení. 

Les vigents campiones s’enfrontaran als quarts de final davant el Mediterrani, segon classificat a la Lliga Premaat, que va superar les de David Palma en el duel de la primera volta: “Encara que ens guanyessin en el seu moment, penso que tenim millor equip. Haurem d’estar especialment atentes amb la Ru [Tarragó] i la Clara [Espar]”, assegurava Maica Garcia. En la mateixa línia, la capitana i millor boia del món va explicar que “a vegades és millor començar amb un rival fort per a després, si tot va sobre el previst, veure’ns les cares amb el Mataró a la final”. 

Per la seva banda, el tècnic David Palma va comentar: “M’agrada el quadre que tenim. Soc del parer que en cas d’arribar a una hipotètica final hi arribes més rodat si t’enfrontes amb rivals potents. Juguem a casa i com a organitzadors, tenim una mica d’obligació per guanyar”, reconeixia Palma. 

En cas de victòria als quarts de final, les sabadellenques es veurien amb tota probabilitat amb el Sant Andreu a les semifinals. A la final, i si tot va sobre el guió previst, les esperarà el Mataró. Una gran oportunitat per aconseguir la quarta Copa de la Reina consecutiva i, de retruc, treure’s l’espina de la passada Supercopa d’Espanya. 

D’altra banda, qui tindrà un autèntic tourmalet si vol ser a la final de la Copa del Rei serà l’Astralpool masculí. L’equip de Quim Colet debutarà dijous (20 h) davant el potent CN Barcelona i, en cas de victòria, l’espera el vencedor del Mataró-Terrassa, dues pedres en un camí que el duria a la final en què l’esperaria l’Atlètic-Barceloneta. “Ha tocat el quadre més difícil. Els quarts són brutals i les semis també per no parlar d’una hipotètica final. Ho hem d’analitzar positivament i intentar arribar a la final”, se sincerava Sergi Cabanas.

Comentaris
To Top