Oci i cultura

Quan l’objectiu és fer-te cridar de por!

David Garnacho, durant la presentació de la programació a L’Estruch / LLUÍS FRANCO

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell arriba a la seva 9a edició i ret homenatge al gènere slasher, en el qual s’emmarquen la saga de Viernes 13, Halloween o Pesadilla en Elm Street. Aquest serà l’eix temàtic que enllaçarà la quinzena de projeccions i activitats que tindran lloc a Sabadell del 9 al 14 de març.

De fet, el director del festival, David Garnacho, va presentar dijous la programació completa a una trobada a L’Estruch, tot assegurant que l’objectiu és arribar a un públic transversal. La inauguració del certamen serà el dilluns 9 de març, amb la projecció de la primera tanda de curtmetratges finalistes a l’Auditori del carrer de Lacy. El dimarts hi haurà doble cita. D’una banda, la Plataforma per la Llengua programa la projecció de Halloween II en llengua catalana al Casal Pere Quart. D’altra banda, s’inaugura una exposició del col·lectiu Bafarada a l’Acadèmia de Belles Arts. 

El dimecres té lloc a L’Estruch la clàssica projecció de Curts del Mecal, escollits al Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. De cara a dijous, coincideixen la projecció del Cineclub als Cinemes Imperial amb una projecció a l’espai Tutupà, a càrrec de Cine Domingo. La Marató de Divendres torna a L’Estruch i des del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic també afegiran continguts en exclusiva. Dissabte, des de primera hora de la tarda i fins a la matinada, s’oferirà la millor selecció de curtmetratges i pel·lícules als Cinemes Imperial. 

Concurs de curtmetratges

A més, 30 dels 32 curtmetratges concursaran sota el criteri d’un jurat integrat pel cineasta Xavi Miralles, l’il·lustrador Abel Carrasco i el bloguer Mike y sus chinos.

Comentaris
To Top