Ciutat

El monitor acusat d’abusar de menors també va treballar al Joanot Alisanda

El monitor sabadellenc acusat d’abusar de menors en una escola de Castellar del Vallès, on va fer servei de menjador i d’acollida als matins durant un any i mig, va treballar prèviament al Joanot Alisanda. 

En llibertat un monitor sabadellenc acusat d’abusar de menors en una escola de Castellar

Tanmateix, no ha transcendit cap indici que hi puguin haver víctimes durant el pas d’O.R., de 25 anys, pel centre. En qualsevol cas, l’AMPA i la direcció ja estan tractant d’urgència l’assumpte. L’escola també havia contractat l’empresa Campos Estela, que ha lamentat els fets ocorreguts a Castellar i ha ressaltat que va aplicar el protocol corresponent quan va tenir coneixement de la situació.

Educació es personarà en el judici

El Departament d’Educació es personarà com a acusació en el judici. Així ho ha fet saber al Diari de Sabadell, afirmant que “les famílies no poden quedar indefenses”. En aquests moments, fonts judicials apunten que podrien augmentar el nombre de casos, que ara mateix serien de més d’una quinzena.

L’AMPA de l’escola castellarenca ha comunicat que, davant la situació, les famílies senten que tenen el suport del Departament d’Educació, la direcció i l’Ajuntament, tres òrgans que treballen coordinadament des del primer moment que el centre va tenir indicis d’abusos sexuals.

L’Ajuntament de Castellar demana presó provisional per al monitor acusat d’abusos a infants

“Malgrat el moment, duríssim, ens hem sentit abraçats”, ha expressat la portaveu de l’AMPA de l’Emili Carles i Tolrà, que apunta que es tracta d’una escola “petita”, que ha reaccionat amb “sentiment d’unitat”. Tanmateix, ha reconegut que el centre està “trencat emocionalment”. Per últim, ha demanat respecte, per tal de protegir els infants i les famílies.

Comentaris
To Top