Publicitat
Ciutat

Mitja dotzena d’incidències relacionades amb el vent a Sabadell

Una dona ha quedat ferida aquest dilluns en caure-li part d’un teulat a la Via Alexandra de Sabadell. Els fets han passat a les 11 h a l’alçada del número 87. És la incidència més important que s’ha registrat a causa del fort vent que afecta la ciutat aquest dilluns.

Poc abans de les 14 h i fins les 15.30h, tanmateix, la Policia Municipal ha tallat el trànsit de la Rambla d’Ibèria entre la carretera de Terrassa (N-150), i la plaça del Mil·lenari, en els dos sentits de la marxa pel despreniment de planxes metàl·liques del sostre d’una fàbrica.

Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, la dona caminava pel carrer quan el vent ha aixecat part d’una teulada i li ha caigut a sobre. A conseqüència, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat una ambulància, que ha traslladat la dona ferida a l’Hospital Parc Taulí en estat menys greu.

No és l’única incidència pel vent a Sabadell aquest dijous. A les 11.26 h també ha caigut part d’una cornisa d’una façana del carrer d’Alfons Sala, a l’alçada del número 149. A les 11.34 h, al número 42 del carrer de Lacy, ha caigut part d’un xiprer en un pati.

També al número 151 de la Rambla ha caigut part d’una rajola, amb el perill que en caiguessin més. Al passatge de Carles V, cantonada amb carrer de Brutau, han caigut peces de fibrociment des del 6è pis.

El Diari de Sabadell fa el salt a Telegram

Publicitat
Comentaris
To Top