Oci i cultura

Eduard Iniesta tocarà al cicle ‘Música al Saló’

El cicle ‘Música al Saló’, que organitza Joventuts Musicals de Sabadell al Teatre Principal i que va començar el passat 19 de febrer amb l’acordionista Rast’o Jurčík, continuarà aquest pròxim dimecres, 4 de març, amb un concert de guitarra a càrrec del prestigiós músic Eduard Iniesta. Especialitzat en instruments de doble corda, és un referent de la música mediterrània. Iniesta, que ha actuat en diverses ocasions a la nostra ciutat, tocarà onze temes del seu repertori.

Eduard Iniesta, l’esquerra, amb Maria Hinojosa a l’actuació del Fresc Festival 2019 / VICTÒRIA ROVIRA

En el següent concert, dimecres 22 d’abril, els amants de l’acordió tindran una nova ocasió d’escoltar aquest instrument amb Olga Morral. La jove intèrpret de Cerdanyola del Vallès tocarà les Variacions Goldberg de J.S. Bach.

El cicle també inclou un quartet de corda. El Quartet Calders sonarà dimecres 20 de maig i interpretaran Beethoven i Toldrà. Tancaran el cicle la santcugatenca Carla Comangla amb el violoncel i Astrid Steinschaden amb el piano, el 10 de juny. El cicle té com a objectiu promocionar els joves músics, que no sempre tenen l’oportunitat de tocar davant del públic. I al mateix temps es pot gaudir d’un espai com és el saló del Principal. Els concerts comencen a les 19.15 h i tenen un preu de 5 euros per entrada general. Un cop acabat el concert, el públic pot participar en una tertúlia amb els músics.

Comentaris
To Top