Ciutat

Optimisme a la 13a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió

Mantenir el nivell de vendes que es va assolir l’edició passada. Aquest és l’objectiu del Gremi de Tallers de Sabadell, que espera amb optimisme la 13a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió. “L’any 2019 es van vendre pràcticament la totalitat de vehicles exposats”, sosté el president del gremi, Hipòlit Moreno Llagostera. De fet, avui a primera hora ja s’han venut diversos vehicles.

Des d’avui fins al diumenge 8 de març, de 10 h a 20 h, 13 empreses exposaran més de 250 vehicles d’ocasió, de menys de 3 anys d’antiguitat, a Fira Sabadell. N’hi haurà de km 0 fins a un màxim de 40.000 quilòmetres. A més, tindran una garantia des dels 12 mesos fins als 5 anys, segons el vehicle.

Canvi de tendència

Aquest any es presenta amb una nova oportunitat: l’oferta de vehicles de baixes emissions. Així ho defensa Moreno, que veu en aquesta fira una ocasió per adquirir automòbils amb el distintiu ambiental.

Els organitzadors de l’esdeveniment defensen que el concepte del vehicle d’ocasió ha canviat. “Abans del 2008 hi havia molt rebuig a comprar un vehicle de segona mà. Després, el comprador va veure que l’estalvi era important i el cotxe pràcticament nou i amb garanties”, defensen. A partir de la crisi, aquest vehicle s’ha consolidat. Això sí, incideixen en que cal fer-ho a concessionaris de confiança.

La 13a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió / Lluís Franco

Comentaris
To Top