Ciutat

Torna el Flea Market al centre de Sabadell

El Flea Market a Sabadell / D.S.

La proposta comercial alternativa de producte de segona mà Flea Market Sabadell torna en una nova edició, aquest dissabte, 7 de març, al passeig de la Plaça Major, des de les 10.00 del matí fins a les 20.00 h. Aquesta iniciativa de caire trimestral va néixer de la necessitat d’establir un mercat de segona mà a Sabadell.

És una oportunitat per fer una activitat comercial més personal per vendre roba, llibres, objectes o música de segona mà en perfecte estat perquè les persones propietàries ja no el necessiten. No és, però, un mercat d’intercanvi, ja que els productes es venen i els beneficis se’ls emporta la persona que munta la parada.

L’Associació Flea Market Sabadell, organitzadora, habitualment compta amb la cooperació d’altres entitats per dinamitzar l’acció comercial i per involucrar altres entitats o persones. En aquesta ocasió, just un dia abans del Dia Internacional de les Dones, l’organització ha programat activitats que contribueixin a reivindicar el paper de la dona.

D’aquesta manera, al migdia, la cantautora Lu Rois i la ballarina Elisabeth Ollé faran una petita actuació de 10 minuts. Serà una actuació solidària i en clau feminista, donant valor a les noves maternitats. Aquest petit espectacle serà al migdia, cap a les 12. A la tarda, representants de l’organització Feministes.sbd llegiran un petit manifest amb motiu del Dia Internacional.

Comentaris
To Top