Vallès

Senyals de trànsit en contra de la violència masclista a Polinyà

Senyal d'STOP instal·lada en el marc del Dia Internacional de la Dona / CEDIDA

STOP violència de gènere”, ja es pot llegir circulant en cotxe per Polinyà. El municipi, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, ha instal·lat nou senyals verticals amb lemes contra la violència masclista i a favor de la igualtat entre dones i homes. “Es tracta d’una acció de sensibilització per conscienciar d’un problema social que afecta tothom”, ha apuntat el consistori.

Algunes de les plaques s’han col·locat a prop dels centres escolars i, dues més, als accessos del municipi. D’aquesta manera, “es marca l’entrada a un municipi que no accepta cap mena d’agressió masclista”. Els altres missatges escollits per a aquesta acció d’igualtat són: “Aquí es treballa per la igualtat”, “Lliure de violència de gènere” i “Polinyà contra les agressions sexistes”.

Els senyals es van instal·lar dijous al passeig de Sanllehy – a prop de l’escola Pere Calders –, al carrer d’Ernest Lluch amb l’avinguda de Lluis Companys– molt a prop de l’entrada a l’escola Roser Capdevila –, al camí de la Bòbila, a la rambla de Rafael Casanova, a l’avinguda de Sentmenat, a la plaça Barcelona, a la carretera del Ramal i a les entrades del municipi (a la C-155 i a la B-142z a la cruïlla amb Pablo Picasso).

“Polinyà contra les agressions sexistes”, és un altre dels nou senyals de Polinyà / CEDIDA

Comentaris
To Top