Ciutat

VÍDEO: La paròdia de l’èpic videoclip rodat a Sabadell que triomfa a ‘Polònia’

Aquest dijous TV3 ha emès un nou capítol de Polònia, el programa satíric que repassa l’actualitat política amb imitacions i que no deixa cap formació ni líder en gaire bon lloc. En aquesta ocasió, l’acte del Consell per la República va ser un dels plats forts de l’espai que s’emet en prime time.

El programa també es caracteritza per oferir espais musicals versionant temes del moment. En aquesta ocasió, s’ha fet una paròdia del videoclip de Ladilla Rusa KITT y los coches del pasado, que es va rodar a Sabadell en emplaçaments com la Zona Hermètica o el barri de Torre-romeu, entre altres.

El gag en qüestió el que fa és reproduir el videoclip però canviant el títol, José María y los tiempos del pasado, així com el protagonista, que és l’expresident espanyol José María Aznar. També substitueixen el clàssic Pontiac Firebird Trans-Am V8 per un DeLorean, el mític cotxe amb què Marty McFly i Emmet Brown viatjaven al passat (i al futur) a Retorn al Futur.

El gag, que es va emetre aquest dijous al vespre, es pot recuperar gràcies als perfils que Polònia i TV3 tenen a les diferents xarxes socials.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top