Publicitat
Esports

El Sabadell Nord torna a la feina amb una prova de foc davant el Palamós

L’ex jugador del Sabadell Nord Dani Muela tornarà a Ca n’Oriac, ara defensant els colors del degà / ll. f.

La pilota torna a rodar. El Sabadell Nord tornarà a la competició domèstica després de tres setmanes per aturada forçosa. Un parèntesi que ha servit per carregar piles i disputar diversos amistosos –CE Sabadell B i La Romànica– per afrontar de la millor manera el tourmalet que iniciarà aquest diumenge (11.30 h) l’equip de Quico Díaz davant el Palamós. La primera pedra d’un llarg periple que costerut on els sabadellencs han de traduir els empats amb victòries i els gols en contra amb defenses sòlides per agafar aire de la zona baixa i trencar una dinàmica de cinc jornades sense conèixer el triomf. Trencar aquesta malastrugança no serà gens fàcil, el rival que visita Ca n’Oriac està immers en la lluita per disputar el play-off d’ascens a Tercera Divisió : “Ens esperem el millor Palamós. Hem d’aprofitar les jugades a pilota parada”, avisava el tècnic sabadellenc.

El retorn del ‘9’ de la permanència

El partit d’aquest diumenge serà molt especial per l’exjugador del Sabadell Nord Dani Muela, que tornarà a Ca n’Oriac, ara defensant els colors del degà, per enfrontar-se amb els companys que la temporada passada van assolir una històrica permanència a Primera Catalana. Els 11 gols marcats van obrir-li les portes al Palamós on, a dia d’avui, és el segon màxim golejador de l’equip empordanès amb nou dianes.

Publicitat

La infermeria, amb llista d’espera

Les tres setmanes de treva competitiva no han servit per fer espai a la infermeria de Ca n’Oriac. Una situació enquistada des del principi de la temporada que, novament, afegirà un maldecap més a Díaz i Campu. De cara al duel davant el degà, el tècnic de Can Rull no podrà comptar amb Luque, Vadillo, Raya, Amary –amb un peu i mig al CE Sabadell B–, que s’afegeixen a les ja conegudes de llarga durada de Montero, Alegría i Omar. A més per si no n’hi hagués prou, fins a última hora no se sabrà si Luis Pajares i Silva, amb molèsties, estaran a disposició del tècnic. Esgarrapar un punt serà el gran objectiu davant un candidat a l’ascens.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top