Ciutat

Un total de 28 treballadors confinats entre direcció i assistencial, efectes del coronavirus al Taulí

El primer cas a Sabadell afecta personal assistencial i de la direcció del centre

El Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Un total de 28 treballadors de l’Hospital Parc Taulí es troben confinats des de divendres, tal com estableix el protocol. La mesura s’ha pres després que es detectés un cas positiu per coronavirus entre un membre de la direcció.

En el moment en què es va detectar el positiu, es va activar el protocol establert pel Departament de Salut per identificar qui havia estat en contacte amb la persona afectada. En total, es van detectar fins a 28 persones que hi van estar en contacte, la majoria també membres de la direcció però també personal assistencial que va participar en reunions amb la persona positiva.

El coronavirus arriba a Sabadell: primer cas confirmat al Taulí

Per aquest motiu, se’ls ha hagut d’aïllar per un període de 14 dies tot i que no presenten símptomes. Des del centre, però, llancen un missatge de calma i remarquen que és segur anar a l’hospital, ja que el personal assistencial que atén els pacients no ha estat exposat en cap moment.

PREOCUPACIÓ, SÍ, PERÒ TAMBÉ SERENOR

En un comunicat intern enviat als treballadors, el centre destaca que “es tracta d’una situació complicada, però que no és diferent de la que es viu en altres hospitals”. “Per tant, s’assumeix amb preocupació, però també amb la necessària serenor i responsabilitat a la qual apel·lem professionals i ciutadans”, afirma el Parc Taulí en el comunicat.

“Els dispositius assistencials funcionen amb normalitat i estan garantits tots els serveis”, informa el text. Per altra banda, des d’avui mateix i durant el dia de demà, s’han convocat cinc sessions informatives internes per afrontar la situació.

Comentaris
To Top