MONTCADA

Detenen al Vallès un fugitiu buscat a Alemanya per 36 casos de tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Montcada i Reixac un fugitiu buscat a Alemanya per 36 casos de tràfic de drogues, en concret cànnabis i haixix. El detingut hauria comès els delictes entre 2012 i 2015 en diverses ciutats alemanyes.

Les investigacions van començar l’abril del 2019, quan es va rebre una informació procedent d’Alemanya que indicava que el fugitiu podria estar a l’Estat espanyol acompanyat d’altres compatriotes i familiars que li estarien donant cobertura. Des de llavors es va mantenir contacte permanent amb les autoritats alemanyes, que al mateix temps van mantenir la investigació al seu país.

Fruit d’aquesta investigació, des d’Alemanya es va comunicat que el fugitiu s’estava movent entre l’Estat espanyol i el Marroc, el seu país d’origen, amb documentació falsa. Després de nombroses gestions, es va centrar l’objectiu a Montcada, fins on es van desplaçar efectius de la policia estatal que van portar a terme l’operació amb tres policies alemanys de la BKA.

Després de quatre dies d’investigacions policials a la zona, es va localitzar el fugitiu sortint del domicili on havia residit en els darrers temps. Una intervenció ràpida i efectiva va impedir la reacció del fugitiu, que va ser arrestat sense incidents, segons ha informat la policia espanyola.

Comentaris
To Top