Ciutat

Mig miler de persones participen en la Romeria de Sabadell a Montserrat

Mig miler de persones han participat aquest cap de setmana en la Romeria de Sabadell a Montserrat. Es tracta d’una cita que organitza cada any l’Acadèmia Catòlica, i que compta amb la col·laboració de les parròquies de l’entorn.

Aquest any s’ha arribat a l’edició número 125 d’aquesta activitat, que consisteix a viatjar al monestir de Montserrat a través de diferents mitjans de transport. Si bé hi ha qui opta per anar-hi en autocar, també hi ha qui hi va a peu des de Sabadell o Vacarisses.

Missa a la basílica de Montserrat / CEDIDA

En aquesta ocasió, entre l’esplai La Teranyina i els joves de les parròquies es van sumar unes 200 persones, a les quals s’hi ha de comptar els viatgers dels 160 autocars que hi van arribar i els que hi van anar amb transport privat, cremallera i a peu.

La cita va culminar diumenge amb l’acte litúrgic, en què Mossèn Saiz Meneses, bisbe diocesà, va presidir diumenge la missa a la Basílica de Montserrat amb motiu del 125è aniversari de la romeria. Amb ella, es van donar per iniciats els actes del 150è aniversari de la fundació de l’Acadèmia Catòlica.

Missa a la basílica de Montserrat / CEDIDA

Comentaris
To Top