Oci i cultura

El sabadellenc Manel Navarro oferirà un concert a través d’Instagram

L'actuació és una iniciativa per sensibilitazar la població sobre la importància de romandre a casa / VIDEOCLIP

Entre els artistes que participaran en el festival de música #JoEmQuedoaCasa, que es fa a través d‘Instagram, hi ha el músic sabadellenc Manel Navarro. El diumenge a les 17 h, es posarà a davant de càmera i, en directe des del seu perfil de la xarxa social, oferirà cançons del seu repertori. Aquest multiconcert és una iniciativa simbòlica per sensibilitzar la població de la importància de quedar-se a casa i, així, frenar l’expansió del coronavirus.

“En temps estranys, res millor que un bàlsam de música per calmar l’ànima”, ha expressat Navarro a través del seu perfil d’Instagram, des d’on ha avisat de la seva participació en la iniciativa. En el mateix missatge, ha avançat que en la connexió no només hi haurà música, sinó que també s’explicarà les seves “històries més personals”. Actualment, el sabadellenc viu a Madrid.

La proposta es durà a terme aquest cap de setmana i comptarà amb la presència d’una cinquantena d’artistes que oferiran actuacions de mitja hora, aproximadament. Entre ells, per exemple, Alfred García (dissabte, 22.30 h).

Comentaris
To Top