Ciutat

Els comerços demanen “paciència” i “respecte” a les normes de seguretat

/ VICTÒRIA ROVIRA

Comerciants, caixers i reposadors de diferents establiments de Sabadell fan una crida a la responsabilitat col·lectiva i demanen que els clients acudeixin a comprar només “en cas necessari” i que es respectin les normes de seguretat que cada establiment ha decidit implantar.

Una treballadora de Cárnicas Serrano, la Manoli, explica que estan treballant sense mascaretes perquè “estan esgotades a les farmàcies” i des de l’empresa han decidit permetre l’entrada a quatre persones–una per cada dependent–, mantenint la distància necessària.

La principal preocupació és que els clients no vulguin respectar les normes: “No som cap autoritat per limitar o prohibir l’entrada”, per això demanen que els clients compleixin amb les mesures.

Ramon Costa, propietari de l’estanc número 7 de Sabadell, hi coincideix: “Respectar les mesures és indispensable”. Al seu establiment, es pot accedir de dos en dos i respectant la línia que separa un client de l’altre. “Des de dijous hi han acudit clients en massa per comprar cartrons de tabac”, indica Costa, que admet que les vendes habituals són de paquets individuals.

Comentaris
To Top