Ciutat

Un cas de coronavirus i un altre de sospitós a la Policia Municipal

La Policia Municipal patrullant a Sabadell durant el confinament / VICTÒRIA ROVIRA

La Policia Municipal de Sabadell ha registrat un cas positiu de coronavirus entre la seva plantilla i un altre de sospitós. Així ho han confirmat fonts de l’Ajuntament al Diari de Sabadell. Per la seva banda, el Sindicat de Policies Locals i Cos de Mossos d’Esquadra (SPL-CME) assegura que els dos agents han donat positiu, i que a més un tercer presenta símptomes.

Per aquest motiu, exigeixen que es faci la prova a tots els policies susceptibles d’estar contagiats perquè alerten que podrien ser “transmissors de la malaltia” sense voler-ho. L’Ajuntament afirma que només té constància d’un agent que ha contret el coronavirus, i d’un altre que presenta símptomes. Indica que el company d’aquest darrer es troba confinat a casa de forma preventiva, ja que hi hauria estat en contacte.

El portaveu del SPL-CME al cos de la Policia Municipal, Xavier Bartolí, demana a la direcció del cos i a l’Ajuntament que intervinguin perquè s’aïlli tots els agents que podrien estar contagiats. Assegura que “és un risc” que segueixin treballant sense saber si són portadors de la malaltia perquè la podrien “transmetre a la ciutadania”.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Així mateix indica que les mascaretes que els han facilitat “no són les adequades” i considera que en aquest moment “tota precaució és poca”. Fonts municipals han indicat que fins ara només s’ha detectat un cas positiu de coronavirus a la Policia Municipal. Afirmen que es tracta d’un agent que fa una setmana que no treballa i remarquen que el darrer dia que va anar a la feina va fer tasques d’oficina i no va estar en contacte amb cap altre membre del cos.

A més, reconeixen que hi ha un altre policia que també presenta símptomes, i assenyalen que el company d’aquest està en aïllament domiciliari com a mesura de precaució. Per altra banda, diuen que la plantilla disposa de mascaretes de tipus “quirúrgic”, que és “el que es recomana”.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top